JeVeKa
foto’s
Startpagina.

Over JeVeKa.

Portfolio.

Apparatuur.

Contact.

© 2012 JeVeKa - foto’s
Interesse in een foto of wil je een afspraak maken neem dan contact met me op. Op de foto’s van de modellen rust een portret recht dus die mogen niet zonder medeweten en toestemming van hen worden gekopieerd.
Wie of wat is JeVeKa ?

Ik zal mezelf eerst even voorstellen.
Mijn naam is Jan van Keulen, afgekort J v K en één van mijn hobby’s is fotografie.
Eigenlijk is daarmee JeVeKa én de naam van de site verklaard

JeVeKa  -  foto’s

Mijn voorkeur gaat uit naar Portret- en Modellen fotografie. Of dit mensen of dieren zijn maakt niet zoveel uit. Maar ook in het veld of in de stad, overdag of ‘s-nachts, schiet ik graag een plaatje.

Ik heb de beschikking over een studio waar ik portretfoto’s maak.
Maar ook een shoot op locatie is erg leuk en levert soms geheel onverwachte plaatjes op. Mijn doel van een fotoshoot is een ontspannen sfeer creëren waarin gewerkt kan worden aan een mooi resultaat waar zowel het model als ik tevreden over kan zijn. Zelf ben ik niet zo snel tevreden. Dit ervaar ik als een gezond streven naar perfectie. Maar het hoogste doel dat ik wil bereiken is een sfeer creëren waar iedereen, die betrokken is bij de shoot, plezier aan beleeft. Het gevolg hiervan, zo zie ik elke keer weer, is dat er vanzelf mooie platen ontstaan.

Ik ben niet professioneel bezig maar fotografeer uitsluitend voor mijn plezier.  Wel vraag ik een kleine onkostenvergoeding voor een fotoshoot, dit geldt ook voor mijn vaste visagiste Kelly.

Heb je na dit gelezen te hebben interesse in een fotoshoot of wil je vrijblijvend informatie over een shoot, laat het me dan weten via de  pagina Contact.

Groeten  Jan
Rotterdam 100%Tunning  AHOY
Zelfstudie Paparazzo op de camping.